Kodiák Természetjáró Egyesület

Rólunk

“The idea is not to reach the top of the mountain, but to improve the man.” - W. Bonatti
 
Az egyesületet hárman alapítottuk (Kassay Sándor, Katona Alpár és Szénassy Zoltán) azzal a céllal, hogy a természet és a hegyek iránti szeretetünket népszerusítsük és másokkal is megismertessük. Fontos volt számunkra az is, hogy mint jogi személy muködni tudjunk, eloadásokat, táborokat és tanfolyamokat szervezhessünk.
Hivatalos tagja az egyesületnek a három alapító tagon kívül nincsen, a többiek tiszteletbeli tagok. Egyesületünk minden tagja úgy került be a törzsbe, hogy bebizonyította természet iránti szeretetet. Csak olyan emberek lehetnek tagok akik aktívan részt vesznek a természetjáró életben, ezen kívül pedig semmi  más kötelességük nincsen az egyesülettel szemben. Nem kell tagsági díjat fizetni és nem kell gyűlésekre járni. Nincsenek kötelező programok és kötelező tennivalók.
A Kodiák törzs, játékos elnevezés, mely a természetben élo népek iránti érdeklodésünkbol ered. Minden tagnak van egy "indián neve", melyet legjellemzőbb tulajdonságai alapján kap.
Az egyesületben mindig akad valakinek valami jó ötlete amihez lehet társulni, mindig akad valaki a hétvégére akivel ki lehet menni túrázni, sziklát, vagy hegyet mászni.
Vannak nagyobb kaliberű rendezvényeink is, mint például táborok, tanfolyamok, expedíciók. Minden évben két tábort szervezünk; egy nyárit és egy télit, ahol egyre több természetszereto ember összegyul. Szinten évente megpróbálunk egy alpesi és egy expedíció jellegu túrát szervezni.
 
 
Cím: Calea Floresti 3/55,
Cluj Napoca, 400509, 
ROMANIA
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook: Kodiákok
Tel: (+40)-740-134397
(+40)-742-868853
(+40)-745-024818